Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Prof. Dr. Bülent Semerci

“Prof. Dr. Bülent Semerci” Adresi

Doktor Hakkında “Prof. Dr. Bülent Semerci”

Prof. Dr. Bülent Semerci 1980 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur.
1982 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalında Araştırma görevlisi olarak göreve başlamıştır.1986 yılında “Oligo ve Azospermi olgularında testiküler biyopsi bulguları ile hormonal düzeyler arasındaki ilişki” başlıklı tezi ile Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalında ihtisasını bitirmiş ve Üroloji uzmanı olmuştur.
1987-1989 yılları arasında Fatsa Devlet Hastanesinde,1989-1991 yılları arasında İzmir Atatürk Eğitim Hastanesi Üroloji Kliniğinde, 1991 yılında yeniden Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Kliniğinde görev yapmaya başlamıştır.1994 yılı Mayıs ayında Anabilim Dalında Yardımcı Doçentliğe yükseltilmiştir.
Üniversitelerarası Kurul başkanlığının Ekim 1996 döneminde Doçent unvan ve yetkisi verilmiştir.
2002 tarihinde Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalında Profesörlüğe yükseltilmiştir. Halen aynı klinikte üroloji anabilim dalı başkanı olarak görevine devam etmektedir.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Üroloji

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Prof. Dr. Bülent Semerci” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o