Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Prof. Dr. Sakıp Erturhan

“Prof. Dr. Sakıp Erturhan” Adresi

Doktor Hakkında “Prof. Dr. Sakıp Erturhan”

1972 Gaziantep doğumluyum. İlk-orta ve lise öğrenimimi Gaziantep’de tamamladıktan sonra 1990 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne başladım. 1996’da tıp fakültesinden mezun olduktan sonra 1998’de Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji bölümünde ihtisasa başladım. 2003 Mayıs ayında Üroloji uzmanı olduktan sonra kendi bölümümde akademik kariyerime başladım. 2006’da Yardımcı doçent, 2008’de Doçent ve 2014’de de Profesör ünvanlarını aldım. Halen de Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı başkanlığını yürütmekteyim.
Ürolojik kanser cerrahisi, laparoskopik ve endoskopik cerrahiler ( kapalı taş ve prostat cerrahileri) konusunda ağırlıklı çalışmaktayım.
Kendi kliniğimdeki yoğun rutin tempomun yanında Türkiye’de Üroloji biliminin gelişmesine katkı sağlayan Türk Üroloji Derneği ve Güneydoğu Ürologlar Derneği’nde görev yapmakta olup Türk Üroloji Derneği Üroonkoloji alt branşının ve Güneydoğu Ürologlar Derneğinin başkanlığını yürütmekteyim.Bu meyanda tüm Türkiye’ye yayılan meslektaşlarımızın mesleki bilgi ve becerilerinin artırılmasına yönelik kurs-sempozyum ve toplantılar düzenlemekteyiz.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Üroloji

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Prof. Dr. Sakıp Erturhan” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o