Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Doç. Dr. Ömer Bayrak

“Doç. Dr. Ömer Bayrak” Adresi

Doktor Hakkında “Doç. Dr. Ömer Bayrak”

İzmir doğumludur. İlk,orta,lise ve üniveriste eğitimini İzmir’de tamamladı. İzmir Atatürk lisesinin ardından Ege tıp fakültesinden 1993 yılında mezun oldu. Aynı yıl Eylül TUS sınavında Ege tıp fakültesi Üroloji Anabilim Dalında ihtisas yapmaya hak kazandı. 1999 yılında ihtisasını tamamladı.2000-2004 yıları arasında Manisa (Turgutlu) ilinde mecburi hizmet yükümlülüğünü yerine getirdi.
2004 yılında Ankara Turgut Özal Üniversitesi Tıp fakültesi Üroloji Anabbilim Dalında uzman olarak çalışmaya başladı. 1 yıl sonrasında yardımcı doçent oldu.(Bu üniversitenin tüp bebek androloji ünitesini kurdu ve 6 yıl sorumluluğunu yürüttü) 2009 yılı haziran ayında doçent ünvanını almaya hak kazandı.
2011- 2013 yılları arasında Ankara Etlik İhtisas Eğitim ve Araştırma hastanesinde klinik şefliği yaptı.(2011 yılında robotik cerrahi sertifikasını aldı. .(Strasbourg- Fransa) Ardından aynı yıl Gazi üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalında doçent ünvanıyla öğretim üyesi olarak çalıştı.
2017 yılı itibariyle Medicalpark Bahçelievler hastanesi bünyesine katıldı. Halen bu hastanede çalışmalarına devam etmektedir.
Ağırlıklı olarak üroonkoloji-androloji (cinsel fonksiyon bozuklukları ve erkek kısırlığı)-taş hastalıkları- endoskopik-laparoskopik cerrahi konularında çalışmalarını sürdürmektedir.Özellikle endoskopik mesane ve prostat cerrahisinde ileri düzey deneyimi vardır.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Üroloji

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Doç. Dr. Ömer Bayrak” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o