Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Prof. Dr. Necmettin Atsü

“Prof. Dr. Necmettin Atsü” Adresi

Doktor Hakkında “Prof. Dr. Necmettin Atsü”

Prof.Dr Necmettin Atsü 1968 yılında İstanbul’da doğmuştur. ilk ve orta öğrenimini İstanbul’da, 1991 yılında lisans eğitimini ise Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde,2000 yılında uzmanlık eğitimini Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı’nda tamamlamıştır.

Endoüroloji ve Üroonkoloji alanlarında, iki yıl aynı üniversitede çalışmalarına devam etmiş,2006 yılında Doçent, 2015 yılında ise Profesör ünvanı almıştır.

2015 yılından beri Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde akademisyen olarak görev yapmakta olup, yurtiçi ve yurtdışı Üroloji kongrelerinde mesleki ödüllere sahiptir.

Üroloji hekimi olarak kamu ve özel sektöre bağlı farklı hastanelerde hizmet vemiştir.20 seneye yakın çalışmaların devam etmektedir. 14 Ocak 2020 tarihinde ise İstanbul Kent Üniversitesi’ne Rektör olarak atanmıştır.

Ürolojik Cerrahi Derneği (ÜCD), Türk Üroloji Derneği (TÜD), Amerikan Üroloji Derneği (AUA) ve Avrupa Üroloji Derneği (EAU) üyelikleri bulunmaktadır.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Üroloji

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Prof. Dr. Necmettin Atsü” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o