Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Doç. Dr. Enis Rauf Coşkuner

“Doç. Dr. Enis Rauf Coşkuner” Adresi

Doktor Hakkında “Doç. Dr. Enis Rauf Coşkuner”

1967 yılında İstanbul’da doğdum.
1985 yılında İstanbul Kadıköy Anadolu Lisesinden mezun olup aynı yıl İÜ Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde tıp eğitimime başladım. 1991 yılında Tıp Doktoru olarak 1992 yılında İÜ Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim dalında Üroloji ihtisasıma başladım ve 1997 yılında Üroloji Uzmanı oldum.
1997-2000 yılları arasında International Hospital/Yeşilköy’de üroloji uzmanı olarak çalıştım. 2000 yılından itibaren ise Acıbadem Sağlık Kuruluşu’nun Acıbadem Bakırköy Hastanesinde üroloji uzmanı olarak çalışmaya başladım.
2007 yılında aldığım burs ile Avrupa Cinsel Tıp Birliği (European Society for Sexual Medicine) üst ihtisas eğitim programına başladım. Bu eğitim programı çerçevesinde Oxford Üniversitesi/İngiltere (2007), Lizbon/Portekiz (2007) ve Roma/İtalya (2008) da verilen eğitim programlarına katıldım. Aralık/2012’de Amsterdam/Hollanda’da yapılan sınav sonrası Cinsel Tıp Uzmanı (Fellow of the European Committee of Sexual Medicine, FECSM) oldum.
2009 yılında Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim dalında Yardımcı Doçent kadrosunda akademisyenlik hayatıma başladım. 2015 yılında girdiğim sınav sonrası Üroloji Doçenti olmaya hak kazandım. Halen üniversitedeki görevim yanı sıra Acıbadem Bakırköy hastanesinde Genel Üroloji ve Cinsel Fonksiyon Bozuklukları bölümlerindeki görevlerime devam etmekteyim.
Meslektaşlarımla birlikte gerçekleştirdiğim araştırmalardan ortaya çıkan sonuçları paylaştığım, ulusal ve uluslararası bilimsel dergi ve toplantılarda yayınlanmış ve sunulmuş 39 makalem, 64 bildirim bulunmaktadır.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Üroloji

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Doç. Dr. Enis Rauf Coşkuner” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o