Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Op. Dr. Murat Diyarbakırlıoğlu

“Op. Dr. Murat Diyarbakırlıoğlu” Adresi

Doktor Hakkında “Op. Dr. Murat Diyarbakırlıoğlu”

Op. Uzm. Dr. Murat Diyarbakırlıoğlu, lisans öncesi öğrenimlerini Malatya ve Elazığ’da tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi İstanbul (Çapa) Tıp Fakültesi’nde başladığı tıp eğitimini 2008 yılında tamamlayarak tıp doktoru unvanını almıştır. Aynı yıl Tıpta Uzmanlık Sınavı (TUS)’nda Türkiye 19.su olarak İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimine başlamış ve 2013 yılında Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı olmaya hak kazanmıştır.

Uzmanlık eğitim süreci içerisinde 2012 yılında ABD’nin Ohio eyaletinin Cleveland şehrinde dünyaca ünlü plastik cerrah Dr. Bahman Guyuron’un kliniğinde yüz estetiği ve migren cerrahisi eğitimi amacıyla çalışmalarda bulunmuştur.Yine aynı yıl İtalya’nın Milano şehrinde bulunan Istituto Europeo di Oncologia’da Dr. Mario Rietjens ile estetik ve rekonstrüktif meme cerrahisi üzerine çalışmıştır. 2013 ve 2014 yıllarında Brüksel’de gerçekleştirilen 2 basamaklı sınavı geçerek Avrupa Board Sertifikası (European Board of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery) almaya hak kazanmış olan Op. Dr. Murat DİYARBAKIRLIOĞLU, mecburi hizmet yükümlülüğü kapsamında Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 2 yıl süreyle görev yapmıştır.
Dr. Diyarbakırlıoğlu Mart 2020’den itibaren kendi kliniği olan MD Aesthetics markası altında mesleki çalışmalarını sürdürmeye başlamıştır.
Mesleki ilgi alanları arasında postbariatrik cerrahi (aşırı kilo kaybı sonrası vücutta meydana gelen sarkma ve deformasyonların düzeltilmesi) , liposuction ile vücut şekillendirme, estetik ve rekonstrüktif meme cerrahisi, yüz ve burun estetiği bulunmaktadır.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Op. Dr. Murat Diyarbakırlıoğlu” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o