Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Op. Dr. Ali Cemal Yılmaz

“Op. Dr. Ali Cemal Yılmaz” Adresi

Doktor Hakkında “Op. Dr. Ali Cemal Yılmaz”

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 1998 yılında mezun oldum. Sinop ve Karamürsel Devlet Hastanelerinde pratisyen hekim olarak çalıştım.

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2.Plastik Cerrahi servisinde ihtisasımı tamamlayarak Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı oldum. 2008-2010 yılları arasında Dışkapı Yıldırım Beyazıt ve Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanelerinde mecburi hizmetimi tamamladım. İzmir Asker Hastanesi’nde askerlik görevimi yaptım. Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaklaşık 2. yıl kadar çalıştım. Şuan kendi muayenehanemde hizmet vermekteyim.

Çalıştığım her yerde hasta odaklı, insan ilişkilerini ön planda tutan ve çalışma arkadaşları ile uyumlu biri olarak bilinirim. Bütün bunların hepsi temel prensiplerimdir.

Ulusal ve uluslararası bilimsel yayınlarım, kongre katılımlarım ve kongre etkinliklerim bulunmaktadır. 2011’de board denkliğini aldım. Estetik ve maksillofasiyal operasyonlarına ayrıca bir ilgim oldu. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği (TPRECD) üyesiyim.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Op. Dr. Ali Cemal Yılmaz” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o