Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Op. Dr. Kenan Akbaş

“Op. Dr. Kenan Akbaş” Adresi

Doktor Hakkında “Op. Dr. Kenan Akbaş”

1980 yılında Van’da doğan Op Dr. Kenan Akbaş, 2005 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden başarıyla mezun oldu. Mecburi hizmetini Van’da tamamladı.

2008 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Genel Cerrahi Kliniği’nde asistan hekim olarak görev yaptı.

2009 -2014 Pamukkale Üniversitesi’nde Plastik Cerrahi eğitimi aldı. Aynı dönemler içerisinde Mikrocerrahi ve Maksilofasial cerrahi eğitimlerini de tamamladı. 2015 -2016 mecburi hizmeti için Şırnak Devlet Hastanesi’nde Plastik Rekonstrüktif ve Cerrahi Uzmanı olarak çalıştı. 2016-2017 yılları arasında Denizli Servergazi Devlet Hastanesi’nde görevini sürdürdü. Bu süre zarfında yaptığı hizmet ve çalısmalarından dolayı T.C Sağlık Bakanlığı tarafından “Takdir Belgesi” ile ödüllendirildi.

Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği üyesi, evli ve 2 çocuk babası olan Op. Dr. Kenan Akbaş 2019 yılından itibaren Plastik Rekonstrüktif ve Cerrahi Uzmanı olarak Özel Denizli Cerrahi Hastanesi’nde hastalarına hizmet vermektedir.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Op. Dr. Kenan Akbaş” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o