Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Çapar

“Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Çapar” Adresi

Doktor Hakkında “Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Çapar”

İzmir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesin den 1993 yılında mezun oldum. 1994 – 2000 yılları arasında İzmir Eğitim ve Araştırma hastanesi plastik Cerrahi Uzmanlık Eğitimi aldım.
Uzmanlık eğitimim sırasında staj için Morriston Hospital. SA66NL, Swansea, İngiltere bulundum.

Aynı zamanda 1999 yıln da İnterplast etkinlikleriyle Kazakistan ve Özbekistan da yoksul ve yardıma muhtaç insanların ameliyat ve tedavi hizmetlerine katıldım.

2000 yılında Trabzon Numune hastanesinde Plastik Cerrahi Uzmanı olarak göreve başladım. Plastik Cerrahi Uzmanı olarak görev yaparken aynı zamanda 2007 senesinde ABD ki Mayo Clinic te çalışma imkânı elde ettim

2005 yılında özel kliniği mi kurarak Çapar Estetik Merkezi çatısı altında hastalarımın sosyal hayatlarında rahatsız olduğu estetik sorunları için Plastik Cerrahi Uzmanlığımı devam ettirmekteyim.

Avrasya Üniversitesinde 2016 senesinde başladığım öğretim üyeliği görevime Sağlık Meslek Yüksekolu Müdürü olarak devam etmektedir.

2021 Kasım ayı itibariyle Pazartesi Salı ve Çarşamba Günleri İstanbul Medivita Hastanesi İncirli Bakırköy de hasta kabulu başlamıştır.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Çapar” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o