Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Dr. Öğr. Üyesi Enver Arpacı

“Dr. Öğr. Üyesi Enver Arpacı” Adresi

Doktor Hakkında “Dr. Öğr. Üyesi Enver Arpacı”

Öğrenim hayatıma doğup büyüdüğüm, bir maden kasabası olan Elazığ’ın Maden ilçesinde başladım. Tıp fakültesi eğitimimi Fırat Üniversitesinde 2003 yılında tamamladıktan sonra 2004 yılında tıpta uzmanlık sınavını kazanarak Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Kliniğine başladım. Birçok değerli plastik cerrahın yetiştiği, mesleki ve insani açıdan olgunlaşmamı sağlayan Ankara Numune ailesinden 2010 yılında eğitimimi tamamlayarak ayrıldım ve uzman doktor olmaya hak kazandım. Ordu Devlet Hastanesinde mecburi hizmetimi tamamladıktan sonra, bu güzel orta Karadeniz şehrinde bir süre daha çalışmaya devam ettim.

2014-2015 yılları arasında mesleki hayatıma Konya şehrinde devam ederek, 2015 yılında Başkent Üniversitesi Konya Hastanesinde akademik kariyerimi geliştirmek amacı ile Doktor Öğretim Üyesi olarak göreve başladım.

Temmuz 2020’den itibaren Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalında Doktor Öğretim Üyesi olarak akademik görevime devam etmekteyim. Üniversite hastaneleri içinde donanım ve imkanları açısından önemli bir yere sahip olan Pamukkale Üniversitesi hastanesinde değerli ve tecrübeli meslektaşlarım ile birlikte onarım (rekonstrüktif) cerrahisi alanında özellikle serbest doku nakilleri, el cerrahisi ve kanser cerrahisi alanlarında hastalarımızı tedavi etmeye ve bu alanlarda bilimsel çalışmalarıma devam etmekteyim.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Dr. Öğr. Üyesi Enver Arpacı” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o