Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Doç. Dr. Burak Ersoy

“Doç. Dr. Burak Ersoy” Adresi

Doktor Hakkında “Doç. Dr. Burak Ersoy”

Doç. Dr. Burak Ersoy, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa İngilizce Tıp Fakültesi’ni bitirdikten sonra ihtisasını Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı’nda tamamladı.

Asistanlığının 4. senesinde ERASMUS ile Almanya’nın Aachen şehrinde RWTH Üniversite Hastanesi Plastik Cerrahi, El Cerrahisi ve Yanık Merkezi Anabilim Dalı’nda üç ay süreyle çalıştı. 2009 senesinde Hamburg’da rekonstrüktif meme cerrahisi referans merkezi olarak bilinen Diakonie-Klinikum Alten Eichen Hastanesi’nde, 2010 yılı içerisinde de Amerika’nın Grand Rapids şehrinde Blodgett Hastanesi’nde ve Kanada’nın Banff şehrinde Mineral Springs Hastanesi’nde meme estetiği ve rekontrüksiyonu üzerine çalıştı. Aynı yıl içerisinde maksillofasiyal cerrahi alanında Boston’da Harvard University Massachussetts General Hospital’da ve Boca Raton, Florida’da Sanctuary Center’da çalıştı. 2015 yılında Paris‘de Hopital Saint-Louis‘de vücut şekillendirme (post-bariyatrik cerrahi) konusunda ve yine bir ay süreyle Londra‘da St. Thomas Hastanesi‘nde rekonstrüktif mikrocerrahi ve meme cerrahisi alanlarında aktif olarak çalıştı.

Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği, Rekonstrüktif Mikrocerrahi Derneği, Dudak Damak Yarıkları Derneği, Estetik Plastik Cerrahi Derneği, American Society of Plastic Surgeons (ASPS), American College of Surgeons (ACS), European Association of Plastic Surgeons (EURAPS) ve International Confederation for Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery (IPRAS) gibi çeşitli ulusal ve uluslararası bilimsel kuruluşların üyesidir.

2013-2016 yılları arasında Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı’nda öğretim görevlisi olarak hizmet veren Dr. Ersoy ekim 2016 itibarıyla Acıbadem Atakent Hastanesi’nde görev yapmaktadır.

Dr. Ersoy, estetik cerrahi, medikal estetik, meme rekonstrüksiyonu, cilt kanserleri, post-bariyatrik vücut şekilendirme ve kanser sonrası mikrocerrahi onarım konuları ile ilgilenmektedir.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Doç. Dr. Burak Ersoy” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o