Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Op. Dr. Giray Genç

“Op. Dr. Giray Genç” Adresi

Doktor Hakkında “Op. Dr. Giray Genç”

Op. Dr. Giray Genç, 2012 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur. Uzmanlığını ise, Gazi Üniversitesi’nde Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi üzerine yapmıştır.

Mecburi hizmetini Kayseri Şehir Hastanesi’nde tamamlayan Genç, 2020 yılında Brüksel’de, 2021 yılında İzmir’de Avrupa Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği ‘The European Board of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery- EBOPRAS’ tarafından yapılan yazılı ve sözlü sınavlarda başarılı olarak ‘FEBOPRAS’ ünvanı almıştır.

Eylül 2021’de Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği (TPRECD) Yeterlilik Kurulu tarafından başarılı bulunarak ‘Yeterlilik Belgesi’ almaya hak kazandı. Dr. Giray Genç Kasım 2021’de TPRECD tarafından düzenlenen uzman araştırma yarışmasında “ultrasonik liposakşın ve yağ grefti” konulu deneysel çalışmasıyla birincilik ödülüne layık görüldü.

Çok sayıda ulusal ve uluslararası toplantıya katılarak sunumlar gerçekleştirdi. Kitap bölümü yazarlıkları ve çevirileri yapan Genç’in saygın dergilerde akademik yayınları mevcuttur. Halen Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği, Avrupa Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği ve Uluslararası Estetik Plastik Cerrahi Derneği (ISAPS) üyelikleri yapmaktadır.

Op. Dr. Giray Genç, Eylül 2022 itibarıyla Vanity Estetik ailesine katılmıştır.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Op. Dr. Giray Genç” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o