Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Op. Dr. Türker Özyiğit

“Op. Dr. Türker Özyiğit” Adresi

Doktor Hakkında “Op. Dr. Türker Özyiğit”

Merhaba. Tıp Fakültesini 2000 yılının ilk mezunlarından olarak tamamladım. 2001-2007 yılları arasında İstanbul Bezmi Alem Vakıf Gureba Eğitim Araştırma Hastanesi’nde uzmanlığımı tamamlayarak Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı oldum ve 2008 yılında Elazığ’da askerliğimi yine Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı olarak yaparak 2008-2010 yılları arasında da mecburi hizmetimi Yalova Devlet Hastanesi’nde tamamladım.
2010 yılında yeniden İstanbul’a döndüm. Birkaç yıl özel hastanelerde çalıştıktan sonra 2013 yılında Dünya Ticaret Merkezi’nde muayenehanemi açtım.
2011 yılından beri Lazer Fiziği üzerine çalışmaktayım. Geniş bir yelpazede estetik plastik cerrahi alanındaki birçok ameliyatlı ve ameliyatsız girişimi lazer yardımı ile yapmaktayım. Özellikle çalışmayı sevdiğim alanlar lazerli ameliyatlı ve ameliyatsız estetik girişimler, izsiz üst dudak kaldırma, bişektomi ile yanak inceltme, dudak ile ilgili her estetik çalışma, yüz gençleştirme ve kontürleme ile vücut kontürlemedir. Lazerin de dahil olduğu genital estetik de uzun yıllardır çalıştığım özel bir alandır.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Op. Dr. Türker Özyiğit” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o