Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Op. Dr. Hakan Güney

“Op. Dr. Hakan Güney” Adresi

Doktor Hakkında “Op. Dr. Hakan Güney”

1965 Denizli doğumluyum. İlkokulu Denizli’de bitirdikten sonra ortaokul ve liseyi yatılı olarak Bornova Anadolu Lisesinde bitirdim.. 1983-89 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde (İngilizce) tıp eğitimimi tamamlayıp, hemen ardından 1989-1995 yılları arasında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi bölümünde ihtisasımı gerçekleştirdim. 1996 Nisan-1997 Temmuz döneminde Erzincan Asker Hastanesinde yedek subay olarak askerlik hizmetimi tamamlayıp profesyonel Estetik ve Plastik Cerrahi hayatımı yaşamak üzere İstanbul’a taşındım.
1997 Ağustos’ta ONEP Estetik Cerrahi Merkezinde çalışmaya başladım.

2006 yılında Onep’te çalışırken, memleketim olan Denizli’de estetik cerrahi açısından büyük bir eksiklik olduğunu söyleyen doktor arkadaşlarımın teşvikiyle Güney Güzellik Merkezi’ni kurdum. Halen Denizli’de hastalarımı görüp gerekli işlemleri yapmaya devam ediyorum.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Op. Dr. Hakan Güney” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o