Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Çeber

“Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Çeber” Adresi

Doktor Hakkında “Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Çeber”

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalında başladığım uzmanlık eğitimini 2006 yılında bitirdim.

2007-2008 yılları arasında Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde devlet hizmet yükümlülüğü görevini yaptım. 2009 yılında Özel Ataköy Hastanesinde çalıştıktan sonra,

2010 yılında Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi, Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalına kurucu öğretim üyesi olarak atandım.

2010-2016 yılları arasında Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi, Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı’nda öğretim üyesi olarak görev yaptıktan sona 2016 yılında üniversitedeki görevimden ayrıldım.

Mesleki çalışmalarıma halen İstanbul’da devam etmekteyim. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Yeterlilik Kurulu tarafından verilen “Yeterlilik Belgesi”ne sahibim.

Uluslararası kongrelerde bilimsel sunumlarım, çeşitli uluslararası dergide yayınlanmış bilimsel makalelerim mevcuttur. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği, Estetik Plastik Cerrahi Derneği ve Türk Tabipler Birliği üyesiyim.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Çeber” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o