Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Prof. Dr. Tomris Şengör

“Prof. Dr. Tomris Şengör” Adresi

Doktor Hakkında “Prof. Dr. Tomris Şengör”

Prof. Dr. Tomris Şengör 1974 – 1981 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tıp eğitimini tamamlamıştır.Uzmanlık eğitimini de aynı üniversite de tamamlamıştır.Haydarpaşa Numune Hastanesi ve Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastaneleri’nde başasistan, klinik şef yardımcısı ve klinik şefi olarak hizmet vermiştir. Ayrıca genç hekimlerin eğitimi, hem bilimsel çalışma hem de klinik uygulama alanlarında da çalışmaları olmuştur.

1992 yılında Göz Hastalıkları alanında üniversite doçenti ünvanını, 2012 yılında İstanbul Bilim Üniversitesi’nde profesörlük ünvanını almıştır. 2012 yılında Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi’nde Göz Hastalıkları Bölümü’nü kurmuştur. 2012-2017 yılları arasında bu kurumda görev yapmıştır.

Nisan 2017’den itibaren kendi muayenehanesini kurmuştur.

Kornea, Kontakt Lens, Katarakt, Glokom, Retina, Şaşılık, Göz Kapağı Hastalıkları gibi temel göz hastalıkları alanında uygulama ve çalışmaları olmuştur.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Göz Hastalıkları

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Prof. Dr. Tomris Şengör” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o