Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Prof. Dr. Mehmet Özgür Zengin

“Prof. Dr. Mehmet Özgür Zengin” Adresi

Doktor Hakkında “Prof. Dr. Mehmet Özgür Zengin”

Prof. Dr. Mehmet Özgür Zengin 1995-2002 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tıp eğitimini tamamlamıştır. Uzmanlık eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı’nda tamamlamıştır.

İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İzmir Medicalpark Hastanesi, İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanelerinde çalışmıştır. Halen İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyesi ve program yöneticisi olarak çalışmaktadır.

2015 yılında Göz Hastalıkları Doçent ünvanını, 2020 yılında Profesörlük ünvanını almıştır. 2014 yılında Oftalmoloji Avrupa Board Sertifikası ve FEBO ünvanını almıştır.

2021 yılında üniversitedeki öğretim üyeliği görevi yanısıra İzmir Alsancak’da kendi özel muayenehanesini kurmuştur.
Retina Hastalıkları tıbbi ve cerrahi tedavisi(vitrektomi), prematüre retinopati takibi, katarakt cerrahisi, komplike katarakt cerrahisi, akıllı lens, göz çevresi estetik uygulamaları (dolgu, botox) ve göz kapağı cerrahisi ve refraktif cerrahi alanlarında deneyim sahibidir.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Göz Hastalıkları

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Prof. Dr. Mehmet Özgür Zengin” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o