Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Uzm. Dr. Leyla Bümin Yeşilipek

“Uzm. Dr. Leyla Bümin Yeşilipek” Adresi

Doktor Hakkında “Uzm. Dr. Leyla Bümin Yeşilipek”

1958 senesinde Ankara’da doğmuştur., İlkögretim ve lise öğrenimi Ankara’da bitirmiştir . 1975 -1981 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde eğitimini tamamlamıştır . 1982-1985 tarihleri arasında Samsun’da zorunlu pratisyen hekimlik görevini tamamladıktan sonra, 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Ana Bilim Dalında uzmanlık egitimini tamamlayarak ,(1989) Göz Hastalıkları Uzman Doktoru ünvanını aldı.

1989 senesinde Antalya Devlet Hastanesi Göz Kliniğinde göreve başlamıştır . 1990 yılında göz hekimi arkadaşları, Op.Dr.F.Burcu Çelik ve Op.Dr.V. Feyyaz Esen ile birlikte idealleri olan; sağlık hizmetlerinde kolektif çalışmayı öngeren, mesleki dayanışmayı sürekli hale getirecek, uzmanlık alanları aynı olan hekimlerin bilgi ve deneyimlerini paylaşacağı, göz sağlığı alanında teknolojik gelişmeleri takip edecek ve Antalyalı göz hastalarının teknolojik gelişmelerden yararlanmasını sağlayacak hizmet ortamını yaratmak, böylece hastalara daha iyi hizmet vermek üzere bir merkez oluşturma çalışmalarını 1991 yılında tamamlayarak Antalya Orbit Göz Merkezi’nin kurulmasını sağladı.

Şu anda kurumda kurucu Göz Doktoru olarak görevine devam eden Op. Dr. Leyla Yeşilipek, göz sağlığı alanında koruyucu ve tedavi edici yeni yöntemler ve uygulamalar üzerine düzenlenen, seminer, konferans ve sempozyumları sürekli takip ve eğitimlere katılarak , bilgi ve becerisini geliştirmektedir. Çalışmalarında retina hastalıkları ve Argon Laser tedavileri üzerine yoğunlaşmıştır.

Türk Tabipler Birliği Antalya Tabip Odasi ve Türk Oftalmoloji Derneği Üyesi olan Op. Dr. Leyla Yeşilipek Tıbbi Deontolojiye ve Hasta Haklarına saygıyı temel alan bir anlayışla çalışmalarını sürdürmektedir. Çocuk Hematologu Prof. Dr.A.Akif Yeşilipek ile evli olup Zeynep ve Oğuz adında 2 çocukları vardır

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Göz Hastalıkları

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Uzm. Dr. Leyla Bümin Yeşilipek” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o