Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Op. Dr. Seda Mütevelli

“Op. Dr. Seda Mütevelli” Adresi

Doktor Hakkında “Op. Dr. Seda Mütevelli”

Uzm. Dr. Seda Mütevelli ,1975 Kastamonu doğumludur. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur. Sağlık Bakanlığı Ulucanlar Göz Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde 5 yıllık uzmanlık eğitiminin ardından Oftalmoloji Rotasyonları ( Dış Rotasyonlar: Nöroloji, Anesteziyoloji ve Reanimasyon, Kulak Burun Boğaz. İç Rotasyonlar: Katarakt ,Glokom, Refraktif Cerrahi, Okuloplastik Cerrahi ,Şaşılık ve Az Görenler Birimi, Kornea, Retina, Uvea ve Nörooftalmoloji ) gibi alanlarda eğitimini tamamladıktan sonra Harvard Medical School
(Boston, ABD), 2008 – 2009 William Beetham Eye Institute of the Joslin Diabetes Center (Diyabetik göz hastalıkları, diyabetik retinopati, laser girişimleri ve diyabetik hastalarda katarakt cerrahisi ) • Beth Israel Deaconess Medical Center (Nörooftalmoloji ) yurtdışı eğitimlerini tamamlayıp yurda dönmüştür. 18.ooo ‘in üzerinde cerrahi vaka deneyimi , 50 ‘in üstünde bilimsel çalışma ve makale ile hekimlik mesleğini sürdürmektedir. Şu anda hastalarına Dünya Göz Hastanesi Ankara şubesinde hizmet vermektedir.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Göz Hastalıkları

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Op. Dr. Seda Mütevelli” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o