Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Uzm. Dr. Hüseyin Cengiz

“Uzm. Dr. Hüseyin Cengiz” Adresi

Doktor Hakkında “Uzm. Dr. Hüseyin Cengiz”

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu.1994 yılında Ege Üniversitesi Göz hastalıkları anabilim dalında ihtisasını tamamladı. Mersin Diabet Hastanesi`nin göz kliniğini eşi Efsane Cengiz ile birlikte kurdular. Amerika”da Bascom Palmer Göz Enstitüsünde Dr. Willam Smiddy, Tulane Üniversitesinde dünyanın en tanınan vitreoretinal cerrahlarından olan Dr. Gholam Peyman ile çalıştı. 2006 yılında Vizyon Göz Hastanesinin kuruluşunda aktif rol aldı ve halen burada çalışıyor. Katarakt, glokom ve vitreoretinal cerrahi alanlarında uzmanlaşmıştır.
Sosyal sorumluluk olarak Mersin Pozcu Lions derneğinin 20 yıllık aktif üyesi olup, iki kez uluslararası başkandan başarılı başkan ödülü almıştır.
Mesleğinde pek çok ulusal ve uluslararası derneğin üyeliği yanında, dağcılık ile de ilgilenmekte ve Toros Dağcılık Derneğinin başkan yardımcılığı görevini yürütmektedir.
Çok iyi derecede ingilizce konuşmakta ve yine çok iyi derecede mandolin çalmaktadır.
Eşi Efsane hanım ile birlkte çalışmakta, etik ve ahlaki değerlere saygılı iki çocuk yetiştirmeye gayret etmektedir.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Göz Hastalıkları

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Uzm. Dr. Hüseyin Cengiz” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o