Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Prof. Dr. Adnan Giral

“Prof. Dr. Adnan Giral” Adresi

Doktor Hakkında “Prof. Dr. Adnan Giral”

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdikten sonra İç Hastalıkları ve Gastroenteroloji üst ihtisaslarımı Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamladım. Doçentlik ve Profesörlük kadrolarına bu fakültede yükseltildim.

Marmara Üniversitesi Gastroenteroloji Enstitüsünde Sindirim Sistemi Motilite laboratuvarını kurdum ve çalıştırdım. 10 yıl boyunca özofagus ve anorektal motilite sistemleri ile klinik ve deneysel çalışmalar yaptım. Dışkı kaçırma tedavisinde bir tedavi metodu olan Biofeedback tedavi uygulamaları yaptım.

Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesinde akademik ve gastroenterolojik klinik faliyetlerin yanında, özofagus motilitesi laboratuvarı da kurdum. Gastroözofagial Reflü hastalığının tanısında kullanılan metod olan özofagus impedans pHmetre analizinde yeni bir metod geliştirdim.

Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2020 yılında emekli oldum.

Mevcut klinik bilgi ve tecrübemi, hastalarımın tanı ve tedavisinde kullanmak üzere kurduğum Endoskopi ve Motilite Merkezinde çalışmalarıma devam etmekteyim.

Üst sindirim sistemi endoskopisi (Gastroskopi)
Alt sindirim sistemi endoskopisi (Kolonoskopi)
Özofagus ve Anorektal motilite testleri
Özofagus pHmetre ve impedans pHmetre testleri
Dışkı kaçırma tedavisi için Biofeedback uygulamaları yapılmaktadır.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

İç Hastalıkları

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Prof. Dr. Adnan Giral” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o