Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Prof. Dr. Feyyaz Özdemir

“Prof. Dr. Feyyaz Özdemir” Adresi

Doktor Hakkında “Prof. Dr. Feyyaz Özdemir”

1992 yılında Tıp Fakültesini ve 1999 yılında İç Hastalıkları uzmanlığını tamamladıktan sonra Tıbbi onkoloji uzmanlık eğitimini Ankara Üniversitesi Tıp fakültesi ve Karadeniz Teknik Üniversitesinde yaparak 2002 yılında Tıbbi Onkoloji uzmanı oldu. 2005 Yılında Doçent olan Dr. Feyyaz ÖZDEMİR, Boston Harvard Dana Farber Kanser Enstitisünde 2006 yılında Observer olarak eğitim aldı. 2011 yılında Texas MD Anderson Kanser Merkezinde OncoLead programına katıldı. 2010 yılında Profesör olan Dr. Feyyaz ÖZDEMİR Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Onkoloji Bilim Dalında Öğretim Üyesi olarak çalışmalarını sürdürmektedir.
Türk Tıbbi Onkoloji Derneğinde 2009-2011 yıllarında Yönetim Kurulu Üyeliği yapmış olup. Çeşitli Uluslararası ve Ulusal kongrelerin organizasyon komitelerinde ve kongre sekterliği görevlerinde bulunmuştur. 70′ in üzerinde Uluslararası bilimsel yayını ve 5 adet bilimsel ödülü bulunmaktadır. 2020 yılından beri Türk Tıbbi Onkoloji Derneği Yönetim Kuruluna yeniden seçilmiş olup 2017 yılından beri Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Onkoloji Bilim Dalı başkanlığı görevini halen yürütmektedir.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

İç Hastalıkları

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Prof. Dr. Feyyaz Özdemir” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o