Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Prof. Dr. Elif Sarıtaş Yüksel

“Prof. Dr. Elif Sarıtaş Yüksel” Adresi

Doktor Hakkında “Prof. Dr. Elif Sarıtaş Yüksel”

9 Eylül 1970 tarihinde Gelibolu Çanakkale’de doğdu. İlköğrenimi İzmir Karşıyaka’da “Ankara ilkokulunda”, orta ve lise öğrenimini “İzmir Amerikan Lisesinde” tamamladı. Tıp doktorluğu eğitimini Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 1994 yılında mezun olarak tamamladı. İç Hastalıkları uzmanlık eğitimini İzmir Buca SSK Eğitim ve Araştırma Hastanesi İç Hastalıkları kliniğinde 1999 yılında tamamladı. Gastroenteroloji Yan Dal Uzmanlığını Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Gastroenteroloji Bilim Dalından 2002 yılında tamamladı.
2002 – 2008 yılları arasında İzmir Bozyaka SSK hastanesinde, 2008 – 2010 yılları arasında da İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Belediye Hastanesinde Gastroenteroloji ve İç Hastalıkları uzmanı olarak görev yaptı. 2010 yılından itibaren halen İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapmaktadır.
2011 – 2012 arasında bir yıl için Amerika Birleşik Devletleri’nin Tennessee Eyaletinin başkenti Nashville’deki “Vanderbilt Üniversitesi” Hastanesi, Gastroenteroloji Bölümünde Prof. Dr. Michael Vaezi gözetiminde araştırmacı olarak çalıştı. 2013 yılında Üniversitelerarası Kurul tarafından bilimsel yayın incelemesi ve sözlü sınav aşamalarını geçerek “Doçentlik” ünvanını aldı. Eylül 2020’de Profesörlük ünvanı almıştır.
Görev yaptığı İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile birlikte Kasım 2021 itibariyle özel muayenehanesinde de hastalarına hizmet etmektedir.
Evli ve iki kız çocuk annesidir.


She was born on September 9, 1970 in Gallipoli, Çanakkale. She completed her primary education at “Ankara Primary School” in İzmir Karşıyaka, and her secondary and high school education at “İzmir American High School”. She completed her medical doctorate education from Ege University Faculty of Medicine in 1994. She completed her Internal Diseases specialization training in İzmir Buca SSK Training and Research Hospital Internal Diseases Clinic in 1999. She completed her Gastroenterology Minor Specialization from Ege University Faculty of Medicine, Department of Gastroenterology in 2002.
She worked as an Internal Medicine and Gastroenterology specialist at İzmir Bozyaka SSK Hospital between 2002 and 2008, and at İzmir Metropolitan Municipality Eşrefpaşa Municipality Hospital between 2008 and 2010. She has been working at İzmir Katip Çelebi University Atatürk Training and Research Hospital since 2010.
Between 2011 and 2012, she worked at the “Vanderbilt University” Hospital, Department of Gastroenterology in Nashville Tennessee, USA for one year. She worked as a researcher under the supervision of Prof. Michael Vaezi. In 2013, she passed the scientific publication review and oral exam stages by the Interuniversity Board and received the title of “Associate Professor”. She received the title of Professor in September 2020.

She has been serving her patients in her private clinic as of November 2021, together with İzmir Katip Çelebi University Atatürk Training and Research Hospital.
She is married and has two daughters.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

İç Hastalıkları

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Prof. Dr. Elif Sarıtaş Yüksel” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o