Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Uzm. Dr. Feyza Arıkan

“Uzm. Dr. Feyza Arıkan” Adresi

Doktor Hakkında “Uzm. Dr. Feyza Arıkan”

Dr.Feyza Arıkan 1975 Kütahya doğumludur. İlk, orta ve lise öğrenimini Kütahya’da tamamlayan hekimimiz 1993-1999 yılları arasında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinde okudu. 2000-2005 Yılları arasında İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde İç Hastalıkları uzmanlık eğitimini tamamladı. 2006-2021 yılları arasında İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesinde İç Hastalıkları Uzmanı olarak görev yaptı. Bu yıllar arasında yine İzmir Büyükşehir Beledıyesıne bağlı olan İzban A.Ş. ve İzelman A.Ş. firmalarında işyeri hekimliği görevini de yürüttü.

2021 Kasım ayında Urla’da Özel Muayenehane açan hekim Dahiliye alanında hizmet vermektedir. Kiliniğinde hafta içi 10-18 ve cumartesi günleri10-15 saatleri arasında hasta kabulü yapan hekim aynı zamanda ev hastalarının muayenelerini de yapmaktadır. Başvuran hastalarımızın her türlü tetkiki anlaşmalı olduğumuz laboratuvar aracılığıyla yapılmaktadır. Hekimimiz aynı zamanda İş Bankası’nın anlaşmalı hekimidir.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

İç Hastalıkları

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Uzm. Dr. Feyza Arıkan” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o