Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Uzm. Dr. Tülin Tahberer

“Uzm. Dr. Tülin Tahberer” Adresi

Doktor Hakkında “Uzm. Dr. Tülin Tahberer”

Uzm. Dr. Tülin Tahberer Eskişehir’de hizmet vermektedir. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinden Tıp Doktoru Ünvanı ile mezun olup, Uzmanlığını İzmir Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesinde İç Hastalıkları branşında yapmış,Uzman Hekim olarak eğitimini tamamlamıştır. İzmir Selçuk devlet Hastanesi, Eskişehir Devlet Hastanesi, Özel Eskişehir Acıbadem Hastanesi ve Özel Eskişehir Gürlife Hastanesinde görev yapmış, devlet ve özel hastane deneyimi mevcuttur. Sağlık Bakanlığı onaylı Ozonterapi, Mezoterapi, Kupaterapi-hacamat konularında sertifikalı hekimdir. Yurtiçi ve yurtdışı medikal estetik, dolgu, botoks, ileri mezoterapi,ip askı , yüz geçleştirme konularında
birçok eğitim ve konferanslara katılmıştır. Aynı zamanda Bakanlık onaylı eğitimlerini tamamlayıp Uzman Estetisyen- Güzellik Uzmanlığı ünvanını almıştır. 2020 yılından itibaren Eskişehir Cassaba Modern yerleşkesinde kendi özel muayenehanesinde Sağlıklı Yaşam, Bütüncül Tıp ve Medikal estetik konularında hizmet vermektedir.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

İç Hastalıkları

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Uzm. Dr. Tülin Tahberer” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o