Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Uzm. Dr. Tamer Saylam
Uzm. Dr. Tamer Saylam Uzm. Dr. Tamer Saylam

Afyonkarahisar - Dahiliye Doktoru

“Uzm. Dr. Tamer Saylam” Adresi

Doktor Hakkında “Uzm. Dr. Tamer Saylam”

Uzm Dr Tamer Saylam, 1 Temmuz 1976 yılında Afyon da doğmuştur. 1993-1999 tarihleri arasında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden Tıp Doktoru olarak mezun olmuştur. 2000-2005 tarihleri arasında İç Hastalıkları Uzmanlığı’nı almıştır.

Birebir takip ile kişiye özel tedaviler planlanmaktadır.
Evde sağlık ihtiyacı olduğunda hastalarının kontrol ve tedavilerinide yapmaktadır.

Stresin yenilmesi ve yarattığı sağlık problemlerine yönelik uygulamalar yapmakta. Relaksasyon doğru nefes alma gibi uygulamaların eğitimlerini vermektedir. Sağlıklı Yaşam ve Wellness Uygulamaları Kaplıca Tedavileri konusunda çeşitli makaleleri bulunmaktadır.

Gebelerin metabolik problemleri ve sağlıklı gebelik için takipler yapılmakta. Sporcular için takip ve spor fizyolojisi postür analizi ve bu yönde tamamlayıcı uygulamalar yapmaktadır. Yerel bir gazete ve ulusal bir kanalda sağlık köşesi yazıları ve sunumları sürmektedir. Sağlıklı yaşam uygulamaları konusunda seminer vermektedir.

Sağlıklı olma ve antiaging konularında çalışmaktadır. Doğal yollarla ve destekleyici uygulamalarla regülasyon tıbbı konularında tedavi uygulamaları yapmaktadır.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

İç Hastalıkları

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Uzm. Dr. Tamer Saylam” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o